echo (""); error_reporting(0); Mehanika Šeman - Usluge

Usluge

Mehanika Šeman – Usluge

Mehanika Šeman – Usluge, pruža široki spektar usluga održavanja vozila i brodskih motora.  Održavamo sve vrste osobnih automobila, kamiona i radnih strojeva. Ako Vaše vozilo nismo u mogućnosti popraviti na terenu,  dolazimo po vozilo sa autom za vuču (vučna služba), te ga vodimo u naš servis, gdje smo u mogućnosti riješiti sve probleme na autu.

Opremljeni smo najsuvremenijim alatima, strojevima za razne obrade, kompjuterskim programima, kamionskim i za osobna vozila. Rješavamo sve probleme na Vašem vozilu, kao i servis klima uređaja na vozilima svih marki. U mogućnosti smo vršiti strojnu izmjenu ulja u automatskim mjenjačima. Ne postoji problem na Vašem vozilu koji mi ne možemo riješiti. Na izborniku Usluge, smo su neke od mnogih usluga koje smo u mogućnosti obaviti na Vašem vozilu.

Poštovani klijenti, želimo da Vas obavijestimo da imate kontakt obrazac gdje nam možete slati vaše primjedbe, sugestije i pohvale.
Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama jer nam je vaše zadovoljstvo izuzetno važno. Također nam možete pisati koja je to usluga koja vam fali u našem servisu i što je to što biste voljeli da promijenite.

MEHANIKA ŠEMAN

Mehanika Šeman - Usluge