Mehanika Šeman

Mehanika Šeman - Servis za osobna vozila i kamione

Mehanika Šeman – Servis za osobna vozila i kamione

Mehanika Šeman – servis za osobna vozila, kamione , dostavna vozila, diesel brodske motore svih vrsta i marki. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija vašeg zadovoljstva. U iznimnim situacijama ako ste ostali u kvaru na području otoka Korčule i niste u mogućnosti doći u servis, javite se i mi ćemo doći i otkloniti kvar na Vašem vozili. U slučaju da nismo u mogućnosti otkloniti kvar na vozilu, dovesti ćemo vozilo u naš servis gdje će svaki kvar biti popravljen. Rješavamo problem klima uređaja na Vašem autu i kamionu

Opremljeni smo najsuvremenijim alatima, strojevima za razne obrade kao i kompjuterskim programima, kako kamionskim, tako i za osobna vozila. Rješavamo sve probleme na Vašem vozilu, kao i servis klima uređaja na vozilima svih marki. U mogućnosti smo vršiti strojnu izmjenu ulja u automatskim mjenjačima. Ne postoji problem na Vašem vozilu koji mi ne možemo riješiti.

Za boravka na našem prelijepom otoku, za bilo kakav problem na Vašem vozilu ili vam treba savjet, javite se, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam. U slučaju kvara na Vašem vozilu, na poziv dolazimo i rješavamo Vaš problem. Želimo da Vaš boravak na našem otoku ostane u lijepom sjećanju.

Poštovani klijenti, želimo da Vas obavijestimo da imate kontakt obrazac gdje nam možete slati vaše primjedbe, sugestije i pohvale.
Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama jer nam je vaše zadovoljstvo izuzetno važno. Također nam možete pisati koja je to usluga koja vam fali u našem servisu i što je to što biste voljeli da promijenite.

Servis se nalazi na adresi:
UL. 85 BR 67 C
20271 BLATO
Ulica iznad Firme RADEŽ
Mob: 098/191-3228
Mehanika Šeman - Servis za osobna vozila i kamione
Pogled u servis Mehanika šeman

Kako do nas -V. Luka Trajekt – Blato

Posjetite Prigradica Rent