echo (""); error_reporting(0); Mehanika Šeman - Servis kamiona

Servis kamiona

MEHANIKA ŠEMAN – Servis kamiona

Mehanika Šeman  vrši popravke svih marki teretnih vozila. Servis je opremljena u skladu s europskim standardima za obavljanje djelatnosti održavanja gospodarskih vozila. Kontinuiranim obučavanjem zaposlenika na području mehanike i elektronske dijagnostike pružamo najzahtjevnije usluge vezane uz kompletno servisiranje teretnih vozila.

Vršimo: generalnu reparaciju motora, kočioni sustav, upravljački sustava, popravak mjenjača, popravak električnih instalacija, pripremu vozila za periodični i tehnički pregled. Posjedujemo i opremu za montažu te balansiranje guma, kao i sve potrebno za kontrolu i podešavanje geometrije kotača, kako bi vožnja bila sigurnija i kako bi se gume pravilno trošile.

Dijagnostika elektroničkih sustava

Mehanika Šeman je opremljena najmodernijom dijagnostikom elektroničkih sustava. Možemo brzo i pouzdano dijagnosticirati svaki kvar na vašim vozilima, te ih učinkovito ukloniti stručnim i educiranim osobljem.

Uz dijagnostiku elektroničkih sustava pribavlja i tehničke informacije poput shema spajanja, uputa za servis i popravke kao i osnovne informacije o gospodarskim vozilima, poput serije modela, izlazne snage, oznake motora i konfiguracije osovine, a što sve stvara temelj za pouzdanu dijagnostiku gospodarskih vozila.

Uz pomoć dijagnostičkih alata, i opreme te specijaliziranih aplikacija naši stručni djelatnici imaju detaljan uvid u stanje Vašeg vozila te u najkraćem vremenu mogu locirati problem i ponuditi najkvalitetnije rješenje.

Naručite se za održavanje i servisiranje vaših kamiona. Obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte termin u servisu Mehanika Šeman.

Mehanika Šeman - Servis kamiona