Servis Brodskih motora

Mehanika Šeman – Servis brodskih diesel motora

Mehanika Šeman – Servis brodskih diesel motora, servisira mnoge brodske motore. Javite se i ako smo u mogućnosti riješiti problem na brodu, riješiti ćemo ga ako ne, problem treba riješiti u našem servisu.

Mehanika Šeman - Servis brodskih diesel motora
YANNMAR 

U samom servisu brodskih motora možemo Vam ponuditi više oblika servisiranja koje dijelimo na:

1.Cjelogodišnji servis brodskih motora

-Sezonski i van sezonski servis

Zbog kvalitete rada potrebno je minimalno jednom godišnje izvršiti servis

2.Periodički servis brodskog motora

Prema tvorničkim uputama vršimo potrebne radnje na samom brodskom motoru i reduktoru kako bi osigurali što kvalitetnije i sigurnije korištenje vašeg motora i plovila.

3.Intervencijski servis brodskog motora

Po pozivu klijenta izlazimo na teren i utvrđujemo kvar te uklanjamo nedostatke u što kraćem vremenskom periodu

Radimo sve vrste dizelskih i benzinskih motora. Opremljeni smo najsuvremenijim alatima, strojevima za razne obrade kao i kompjuterskim programima. Za boravka na našem prelijepom otoku, za bilo kakav problem na Vašem plovilu ili vam treba savjet, javite se, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam. U slučaju kvara na Vašem plovilu, na poziv dolazimo i rješavamo Vaš problem. Želimo da Vaš boravak na našem otoku ostane u lijepom sjećanju.

Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama jer nam je vaše zadovoljstvo izuzetno važno. Također nam možete pisati koja je to usluga koja vam fali u našem servisu i što je to što biste voljeli da promijenite.

Za sve upite obratite nam se putem kontakt obrasca ili na naš kontakt broj.