echo (""); error_reporting(0); Mehanika Šeman-Servis za gospodarska vozila, kamione i kombi vozila

Gospodarska vozila

Mehanika Šeman-Servis za gospodarska vozila,kamione i kombi vozila

Gospodarska vozila

Mehanika Šeman-Servis za gospodarska vozila,kamione i kombi vozila, nudi usluge servisiranja i održavanja gospodarskih vozila, dostavnih vozila, kombija. Opremljeni smo modernim dizalicama kako lakša vozila tako i za šleper. Bez teškoća radimo Mercedes Sprinter, Fiat Ducato i Volkswagen Crafter. Opremljeni najmodernijom opremom i specijalnim alatima spremni smo za sve vrste popravaka, ugradnji i izmjena na Vašim gospodarskim vozilima.

Mehanika Šeman je idealan partner za tvrtke i obrte koji traže održavanje svojih vozila. Opremljeni smo i najmodernijom auto dijagnostikom te možemo lako dijagnosticirati svaki kvar na vašim vozilima i iste brzo i efikasno ukloniti uz pomoć našeg stručnog osoblja.

Strojna izmjena i balansiranje guma

U našem servisu gospodarskih vozila vršimo i usluge izmjene i balansiranje guma- vozila, pick-up, furgone, dostavna vozila, kamione, autobuse.

 

Gospodarska vozila

Između ostalog u mogućnosti smo vršiti bezbrojne radove koje jedino Mehanika Šeman vrši, na našem području a i šire. Jedini smo servis u Dubrovačkoj županiji koji ima takve mogućnosti.
Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama jer nam je vaše zadovoljstvo izuzetno važno. Također nam možete pisati koja je to usluga koja vam fali u našem servisu i što je to što biste voljeli da promijenite.

Za boravka na našem prelijepom otoku, za bilo kakav problem na Vašem vozilu ili vam treba savjet, javite se, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam.      Mehanika Šeman – Djelatnost. Servisiramo svjetske marke i modele               U slučaju kvara na Vašem vozilu, na poziv dolazimo i rješavamo Vaš problem. Želimo da Vaš boravak na našem otoku ostane u lijepom sjećanju.