echo (""); error_reporting(0); Vršimo generalnu reparaciju motora na Vašem vozilu - Mehanika Šeman

Generalna reparacija motora

Vršimo generalnu reparaciju motora na Vašem vozilu.

Vršimo generalnu reparaciju motora na Vašem vozilu.Vršimo generalnu reparaciju motora na Vašem vozilu  Prije bilo kakvog zahvata na motoru, glede cjelovite slike stanja, radi se test i snimak stanja motora. Nakon revizije motora radi se kompletna detekcija i ispitivanje svakog pojedinog dijela i sklopa motora. Tek nakon toga rade se normativi potrebnih radova, kao i specifikacija materijala. Svaki dio i sklop se dorađuje i ispituje. Uz to se radi servis i potrebna dorada na svim agregatima i sklopovima kao što su elektropokretač, alternator, pumpa visokog pritiska, pumpa za ulje, razvodni mehanizam, glava i cilindri, ventili, te sklop spojke, rasplinjač, usisni i ispušni kolektor, ubrizgivači, i drugo.

Nakon tako tretiranja motora, vlasnik dobiva upute o načinu korištenja vozila i periodu razrađivanja.

Vršimo generalnu reparaciju motora na Vašem vozilu. Generalna reparacija motora Vašeg ljubimca uz ugradnju dijelova vodećih svjetskih proizvođača prve ugradnje, te garancijom od 12 mjeseci i prijeđenom neograničenom kilometražom. Nakon izvedenih radova obavezan je 1. besplatni servis nakon prijeđenih 1200-1500 km od prvog paljenja repariranog motora.

– skidanje glave
– glava se obrađuje na specijalnom stroju te namjene

– obrada glave podrazumijeva ravnanje i zamjenu svih dijelova (ventili, gumice  ventila, vodilice ventila)
– zamjena prstenova klipova
– mijenjaju se leteći i ležeći ležajevi na klipovima
– zamjena svih brtvila na motoru.
– mijenjaju se svi natezači, remeni, filtri i semerinzi.
– ulijeva se novo ulje.

Radionica obrade sklopova motora

Generalnu reparaciju motora vršimo sa originalnim dijelovima. Po potrebi, vršimo i reparaciju ostalih sklopova na mehanici vozila.

Pišite nam nam Mehanika Šeman ili nas posjetite u našem servisu

Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama jer nam je vaše zadovoljstvo izuzetno važno. Također nam možete pisati koja je to usluga koja vam fali u našem servisu i što je to što bite voljeli da promijenite. Na našoj stranici imate detaljnu video uputu kako doći do nas.

MEHANIKA ŠEMAN