Cjenik usluga

Mehanika Šeman – Cjenik

Mehanika Šeman – Cjenik. Za sve cijene možete poslati upit preko kontakt obrasca na našoj stranici. Važno je navesti marku, model i godinu proizvodnje Vašeg vozila. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

ŠIROKI SPEKTAR USLUGA AUTO-SERVISA

Mehanika Šeman je obrt širokog spektra djelatnosti i ponude unutar automobilske industrije. Nudimo sistem poslovne aktivnosti koji našim klijentima pruža zadovoljstvo suradnje i sigurnost. Mehanika, elektirka, elektronika i dijangostika osnovne su grupa usluga koje pružamo.

Želimo naglasiti da jedini na našem otoku Korčula a i šire, imamo modernu  kompjutorska optiku trapa i balansiranje guma, gospodarskih i osobnih vozila. Posjedujemo najmoderniju kompjutersku opremu za centriranje trapa na dostavnim kao i osobnim vozilima. Također vršimo i balansiranje guma na svim vrstama osobnih vozila kao i dostavnih i kamionskih vozila.

Poštovani klijenti, želimo da Vas obavijestimo da imate kontakt obrazac gdje nam možete slati vaše primjedbe, sugestije i pohvale.
Ukoliko imate neku kritiku, sugestiju ili pohvalu, pišite nam. Otvoreni smo da vas saslušamo i mijenjamo se prema vašim potrebama. Vaše zadovoljstvo izuzetno nam je važno. Također nam pišite koja usluga vam fali u našem servisu i što bite voljeli da promijenite.

MEHANIKA ŠEMAN

Mehanika Šeman - Cjenik

Poštovani klijenti, bez lažne skromnosti, jedini smo servis takve vrste u čitavoj Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ne postoji problem na Vašem vozilu, motoru Vašeg plovila ili kamiona, koji mi nismo u stanju riješiti.

Po potrebi dolazimo na lice mjesta da otklonimo kvar na Vozilu ili plovilu. Ako je potrebno, organizirati ćemo prijevoz u naš servis. Za sve informacije, obratite nam se sa punim povjerenjem na Mob: +385 (98) 191-3228 ili nas kontaktirajte putem obrasca. Biti će nam zadovoljstvo pomoći da učinimo Vaš boravak na našem otoku što ugodniji. Na našoj stranici postoji detaljna uputa kako da dođete do nas. Postoji video kako doći do nas, kako iz pravca Korčule tako i iz pravca Vele Luke. Hvala Vam na povjerenju što koristite usluge Mehanike Šeman.